ΠΕΡΡΗΣ STORY

Γιώργος Περρής ζωντανά στο Ακόντισμα

13/07/2021

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Χώρος Εκδήλωσης: Theatron Stage
Τύπος Εκδήλωσης: Μουσική, Συναυλία
Τιμές Εισιτηρίων: από 13€
Ημερομηνία: 13/07/2021
Ώρα Προσέλευσης: 20:00
Ώρα Έναρξης: 21:30

Σημεία προπώλησης: viva.gr, Καταστήματα Wind

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γιώργος Περρής ζωντανά στο Ακόντισμα
ΤΡΙΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ | ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑ
Ώρα προσέλευσης 20:00
ώρα έναρξης 21:30
Theatron Stage
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : Από 13€
ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :
— viva.gr (πανελλαδικά)
— Καταστήματα Wind (πανελλαδικά)
*Αυστηρά περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων , συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση.
*****
Λίγα λόγια για τον Γιώργο Περρή :
Ο Γιώργος Περρής αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της μουσικής τα τελευταία χρόνια. Με διεθνή αναγνώριση και με μοναδική ευαισθησία, ισορροπεί πετυχημένα ανάμεσα στην εμπορική και την καλλιτεχνική αξία του πενταγράμμου και εκπροσωπεί επάξια μια γενιά που χαρακτηρίζεται από τεχνική αρτιότητα και ποιοτικές επιλογές.
Ο νεότερος διεθνής τραγουδιστής της χώρας μας -του οποίου τα τραγούδια έχουν βρεθεί στις κορυφές των charts σε πάνω από 40 χώρες διεθνώς- έχει συνεργαστεί με θρύλους της μουσικής όπως ο Michel Legrand, η Lara Fabian και η Tina Arena.
Στην Ελλάδα, η τελευταία του σύμπραξη με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Λίνα Νικολακοπούλου, έφερε στο φως τον δίσκο “Σταθερά Στα Όνειρα”. Το τραγούδι «Καρδιά Κοίτα», από τους τίτλους της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς “Αγγελική” του Alpha, με την χαρακτηριστική δεύτερη φωνή του Γιώργου Νταλάρα ξεχώρισε στα ραδιόφωνα και έγινε ιδιαίτερα αγαπητό από το κοινό, ενώ η περιοδεία του και ο δίσκος του με τον Μάριο Φραγκούλη «Κιβωτός» στέφθηκαν με τεράστια επιτυχία, κατατάσσοντάς τον αυτομάτως στους κορυφαίους του είδους τους.